||||

  

 

 
konkurs

NOVI   KONKURSI   iz   PROJEKTA
„Za čistije i zelenije škole u Vojvodini”


Prvi konkurs
je za najoriginalniji, najkreativniji i najsadržajniji PLAKAT koji mora biti u PDF formatu, veličina plakata može biti A1 (841x594mm) ili A2 (420x595mm), do 10Mb. Plakat može da napravi tim 3-5 učenika.

Drugi konkurs
je za idejni predlog printa za majice koje će biti dodeljivane kao nagrade najboljim učesnicima projekta u školskoj 2014/2015. godini! Print za majicu može da dizajnira tim 3-5 učenika. Idejna rešenja za plakat i majicu treba da sadrže logo i naziv projekta „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini” 2014/2015. i motive osnovne tematike projekta – treba da utiču na podizanje svesti i lične odgovornosti za brigu o životnoj sredini i podstiču na aktivnosti koje će doprineti negovanju i očuvanju čistijeg i zelenijeg ambijenta u školi i lokalnoj sredini.

Treći konkurs
je za EKO HIMNU programa "Za čistije i zelenije škole u Vojvodini" - mp3 ili video-avi.

ROK ZA PREDAJU RADOVA JE 1.4.2015.

Radove treba predati koordinatoru projekta Dragani Vučić ili pomoćnici direktorke Nataši Stankovski.

U školi će se održati interno takmičenje za najbolje idejno rešenje za plakat i majicu i eko himnu, a pobednički radovi će biti poslati na pokrajinsko takmičenje u Novi Sad.        
Svi radovi koji učestvuju na pokrajinskom takmičenju dobiće šifru i biti dostupni online glasanju u kojem će moći da učestvuju sve obrazovno-vaspitne ustanove koje su uključene u projekat „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini” u školskoj 2014/2015. godini. Glasanje će biti otvoreno od 20. aprila do 1. maja 2015. godine. Naravno, pobednici će na kraju dobiti vredne nagrade!

 Copyright & Design D.Radević - All rights reserved.